Meddelanden

Visualiseringscenter C stänger tillfälligt för besökare!

Onsdagen den 1 april stänger Visualiseringscenter C tillsvidare för besökare. Orsaken är Folkhälsomyndighetens rekommendationer att begränsa folksamlingar för att dämpa spridningen av coronaviruset i samhället.

Visualiseringscenter C värnar om både våra besökare och vår personals arbetsmiljö och följer de rekommendationer som ansvariga myndigheter ger när det gäller coronaviruset.

Efter att regeringen beslutat om att begränsa allmänna sammankomster, har Visualiseringscenter C bestämt att stänga ned sin publika verksamhet tillsvidare.

Under tiden för stängning kan alla följa centrets spännande projekt i sociala medier i form av digitala visningar och behind the scenes material.  Vi bygger om på alla plan i utställningarna, får in nya spännande installationer och utvecklar verksamheten.

Följ oss i våra sociala kanaler och håll ögonen på Visualiseringscenter C:s hemsida så får du se vad som händer. Visualiseringscenter C hemsida uppdateras regelbundet. Där får du veta hur vi passar på att utveckla utställningar, domproduktioner och nya spännande upplevelser.

Ta hand om er!

ÖPPETTIDER

Vi håller den publika verksamheten stängd tillsvidare