Planera skolbesöket

SKOLBESÖK PÅ C

SPÄNNANDE OCH LÄRORIKA UPPLEVELSER FÖR BARN I ALLA ÅLDRAR!

Kom till Visualiseringscenter C och utveckla förmågan att via olika sinnen tillgodogöra dig kunskap i en modern och inspirerande miljö. Ett besök kan vara en del i ett arbetsområde i ett enskilt ämne, men också som en del i ett större temaarbete. Till besöket finns material som tydliggör hur besöket kopplas till läroplanen samt ger exempel på hur du kan förbereda och efterarbeta besöket.

Visualiseringscenter C:s utställningar bygger på interaktivitet och delaktighet där eleverna nyfiket kan och på egen hand vidga sina kunskaper inom olika ämnen med hjälp av visaliseringsteknik. Eleven är en aktiv del av upplevelsen och våra skolpaket kan anpassas, till besökarnas ålder, ämnesriktning och intresse.


VAD KOSTAR BESÖKET?

DOMFÖRESTÄLLNING

65 SEK/elev

GUIDNING

Vardagar kl 8.00-17.00
560 SEK ex. moms (700 SEK ink. moms)

Helger 11.00-16.00 samt bokningar utöver ordinarie öppettider
1520 SEK ex. moms (1900 SEK ink. moms)

WORKSHOPS OCH TEMAVISNINGAR

Läs mer...


FÖRTÄRING

Skollunch kan förbokas och serveras i vår restaurang kl 11.00 eller 13.30 och kostar 50 SEK /person. Mellanmål serveras kl. 9-10 eller kl. 15 för 25 SEK /person.
Det finns även möjlighet att äta medhavd matsäck i vårt nya matsäcksrum med plats för c:a 25 personer.

Här hittar du lunchmenyn


BESÖK PÅ EGEN HAND

Ni är välkomna att besöka våra utställningar på egen hand. Dessa besök måste bokas i förväg. Fri entré gäller i våra utställningar.

Våra öppettider hittar du här


VI KOMMER TILL ER

Har ni inte möjlighet att besöka Domen här på Visualiseringscenter C? Då kan den komma till er med vår Geodom! På den 6,5 meter breda, 360° kupolformade skärmen upplever du resor i universum och under ytan eller lär dig mer om klimat och klimatförändringar. En visning pågår i c:a 30-45 minuter och har plats för ungefär 25 personer.

Geodomen kan bokas av privatpersoner, företag och skolor för evenemang eller undervisning. 

Läs mer...


HUR HITTAR JAG?

Det finns flera sätt att ta sig till Visualiseringscenter C beroende på var du åker ifrån.

Här finns mer information