Sportlovslabbet - Digitalt experimentlov 22-26 februari

Sportlovet är äntligen här och vi välkomnar alla till Visualiseringscenters digitala experimentlov - Sportlovslabbet!

Kolla in när våra pedagoger experimenterar med allt från slime till elektricitet och svävande objekt – Bli inspirerad och testa själv! Experimentfilmerna släpps här på hemsidan varje vardag kl 11 under vecka 8.

Vi vill gärna ta del av era sportlovsuppfinningar och spännande experiment! Genom att tagga era bilder/filmer med #sportlovslabbet på Instagram är ni automatiskt med i utlottningen av fribiljetter till domen på Visualiseringscenter - så är era platser kirrade till vi öppnar igen!


EXPERIMENTFILMER

22 februari - SLIME

Vem vill inte ha det riktigt klibbigt? Kolla in när våra pedagoger Lisa och Yvonne bakar ihop ett riktigt segt och härligt partyslime! Ska du klibba med slime på lovet, eller kanske testa några av våra andra experiment? Tagga oss i dina bilder/filmer med #sportlovslabbet och var med i utlottningen av fribiljetter till domen på Visualiseringscenter – så är era platser kirrade till vi öppnar igen!

OBS, det är alltid bra att ha en vuxen till hands om du vill göra eget slime.

23 FEBRUARI - ELEFANTTANDKRÄM

Om elefanter borstade tänder är det kanske så här det skulle se ut? Häng med våra pedagoger Yvonne och Lisa när de experimenterar ihop ett riktigt fartfyllt elefant-fluff! Vill du också testa eller kanske har ett annat experiment på gång? Tagga oss i dina bilder/filmer med #sportlovslabbet och var med i utlottningen av fribiljetter till domen på Visualiseringscenter – så är era platser kirrade till vi öppnar igen!

OBS, det är alltid bra att ha en vuxen till hands om du vill göra egen elefanttandkräm.

24 februari - CITRONBATTERI

Så surt att det lyser? Javisst! Här skapar våra pedagoger ett hemmagjort batteri med enkel teknik. Vill du också lysa upp mörkret med frukt, eller kanske experimentera ihop något annat häftigt? Tagga oss i dina bilder/filmer med #sportlovslabbet och var med i utlottningen av fribiljetter till domen på Visualiseringscenter – så är era platser kirrade till vi öppnar igen!

OBS, det är alltid bra att ha en vuxen till hands om du vill göra ett eget batteri!

25 februari - MAGISK SNÖ

För dig som tycker att vanlig snö är lite mainstream -  Spana in när vår pedagog Lisa produkttestar Magisk snö från butiken på Visualiseringscenter! Har du gjort egen snö nyligen, eller kanske pysslat något annat häftigt under lovet? Tagga oss i dina bilder/filmer med #sportlovslabbet och var med i utlottningen av fribiljetter till domen på Visualiseringscenter – så är era platser kirrade till vi öppnar igen!

OBS, det är alltid bra att ha en vuxen till hands om du vill göra egen snö.

26 februari - HOLOGRAM

Så här enkelt kan du få saker att sväva fritt! Vår pedagog Yvonne visar hur man bygger ett enkelt hologram till din telefon, med saker du redan har hemma!  Lyckades du göra ett eget hologram eller kanske en alldeles egen lov-uppfinning? Tagga oss i dina bilder/filmer med #sportlovslabbet och var med i utlottningen av fribiljetter till domen på Visualiseringscenter – så är era platser kirrade till vi öppnar igen!

Tillbaka