Event & fest

Dags för teambuilding, möhippa, svensexa eller fest? Välkommen till oss!

Om du planerar ett event, en fest eller en oförglömlig upplevelse ska du kontakta oss på Visualiseringscenter C. Centret är en av Sveriges mest tekniskt avancerade och coola anläggningar, och ligger mitt i Norrköpings unika Industrilandskap. När du kommer till oss, ser vi till att du och din grupp får det bästa möjljiga eventupplägget och den bästa servicen. Här finns alla förutsättningar för att skapa en händelse och upplevelse som alla gäster kommer att minnas. Teambuilding, jubileum, bröllopsfesten, 50-årskalaset – har du inriktningen så har vi lösningen på en minnesvärd upplevelse. Vi kan ta emot grupper upp till 300 personer. Mat och dryck servers av Restaurang & Café C. 


LOKALER

Entréplan/Restaurang & Café C (200 personer) >>
Pre-show (100 personer) >>
Domen (99 personer) >>
VR-arenan (25 personer) >>
Eckerberg (15 personer) >>


VISUALISERINGSCENTER C:S UNIKA UTBUD AV AKTIVITETER:

Privat visning i Domen
Domen är huvudattraktionen på Visualieringscenter C. Här visas både film och interaktiva föreställningar. I bland annat Kosmos 3D får du följa med på en resa ut i rymden och uiniversum och i Osynliga mysterier hamnar du ögö mot öga med en lus, lite läskigt faktiskt! Ta en paus och få en upplevelse utöver det vanliga.
Pris: 5 500 kr per timme (exkl. moms).

Virtual Reality
Ta chansen att få uppleva och testa virtual reality, VR! Kliv in i en 3D-värld som du trodde inte fanns. Tävla mot kollegorna i en Virtuell VR-kamp, spring från zombies eller måla i 3D.
- Speltid är 1,5 timme.
- Aktiviteten behöver bokas senast två dagar innan.
- Minst antal personer per speltid är 5 personer.
- Vi rekommenderar grupper på max 10 personer per speltid. Är ni fler? Då hjälper vår bokningsavdelning till att ta fram ett upplägg som passar er bäst.
- Åldersgräns, 13 år (regler för HTC Vive).
Pris: 180 SEK per person (exkl. moms). I priset ingår fika.

Guidad visning, ca 45 minuter (tiden går att anpassa efter önskemål)
Gör ett avbrott och få en introduktion till visualiseringsbegreppet med fokus på forskningen som bedrivs på centret. Rör t.ex. vid en riktig hjärna och se hur den arbetar! Se vad som händer när man lyssnar på musik? Se hur visualisering används för att undersöka både levande och döda, helt utan fysiska ingrepp. Samma data som forskarna använder använder också du som besökare.
Pris: 1 200 kr/grupp exkl. moms (max 25 personer per grupp)