Lediga tjänster

GRUPP- och KONFERENSBokare sökes!

Den publika verksamheten vid Visualiseringscenter C är Sveriges ledande digitala science center. Vi tar årligen emot ca 100 000 besökare från allmänhet, skola, kommuner och näringsliv. Hos oss får Du möjlighet att jobba i en unik miljö med en grupp människor med olika bakgrund och kompetenser som samlas kring övertygelsen om att visualisering är ett viktigt verktyg för att både kommunicera och förstå världen runt omkring oss. Nu söker vi en konferens- och gruppbokare till vårt team.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv och driven person som har lätt att samarbeta och bjuda på sig själv. Som person är du kundorienterad, engagerad och brinner för service och kvalitet. Eftersom arbetet ställer höga krav är det mycket viktigt att du är noggrann och skapar en tydlig struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och inte är rädd för att ta egna initiativ att hugga i där det behövs inom verksamheten.
Du ska ha förmåga att bibehålla hög servicenivå även i stressiga situationer. Erfarenhet inom bokning och service är meriterande.

Arbetsuppgifter
- Arbeta aktivt för att sälja in konferenser, gruppbesök, företagsevent, catering och skolbesök
- Ta emot administrativa bokningar via telefon och mail
- Arbete i bokningssystem
- Lämna offerter
- Förbereda, iordningställa och mottagande av konferensgrupper och evenemang
- Koordinera event och konferenser
- Bemanna receptionen vid behov

Tillträde: 5 augusti 2019

Omfattning: 75% projektanställning t.o.m. 31 december, med möjlighet till förlängning. Schemat löper under veckodagar.

Upplysningar
Lämnas av Jennie Jordenlöv, jennie.jordenlov@visualiseringscenter.se eller 011-15 63 17. 

Ansökan
CV, personligt brev och löneanspråk skickas till jennie.jordenlov@visualiseringscenter.se senast 16 juni 2019.

Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden och kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut – så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!


VÄRDAR SÖKES 

Just nu söker vi extrapersonal till hösten 2019. I arbetet ingår att ta emot besökare, bl.a. genom att guida i utställningarna och hålla i visningar i domen. Vi söker dig med flexibelt schema som har möjlighet att arbeta extra då arbetstiden mestadels är förlagd dagtid, kvällar och helger vid behov. Erfarenhet som guide är meriterande.

Skicka din ansökan till lisa.johansson@visualiseringscenter.se.


OM VISUALISERINGSCENTER
Norrköping Visualisering AB bedriver den publika Science center-verksamheten vid Visualiseringscenter C i Norrköping. Visualiseringscenter C är ett samverkansprojekt mellan Linköpings Universitet, Norrköpings Kommun, RISE Interactive C-Studio och Norrköping Science Park. Läs mer om Visualiseringscenter HÄR.