Lediga tjänster

PERSONAL- OCH EKONOMIADMINISTRATÖR

Norrköping Visualisering AB är ett kommunalt bolag som driver den publika science center-verksamheten vid Visualiseringscenter C i Norrköping. Centret gästas årligen av omkring 100 000 besökare och inrymmer utställningar, en dom för föreställningar och interaktiva visningar i 360°, konferenslokaler, Virtual Reality-arena, restaurang och butik. Det primära målet för den publika verksamheten är att öka intresset för naturvetenskapliga ämnen och ny medieteknik hos barn och ungdomar. Detta görs med hjälp av visualisering i ett mycket nära samarbete med företag, forskning och skola. Utgångspunkten ligger i den visualiseringsforskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping. 

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av arbete inom personal och ekonomi, gärna från kommunal verksamhet. Du har gedigna kunskaper i personalhandläggning, löpande bokföring, diarieföring, upphandlingar, rapportering och andra vanligen förekommande inom personal- och ekonomiadministration.

ARBETSUPPGIFTER 

Du kommer att ansvara för olika typer av löpande personaladministration, handläggning och avtalsfrågor, samt ekonomiarbete såsom bokföring och uppföljning i huvudbok, hantering av inventarieförteckning, fakturor, avtalshantering, utbetalningsärenden. Du kommer också att arbeta med projektrapportering och upphandlingar, samt andra administrativt förekommande uppgifter utifrån avstämningar med VD eller kollegor.

KVALIFIKATIONER 

Du uppskattar självständigt arbete och har förmågan att arbeta metodiskt och noggrant. Du kan utan problem arbeta mot definierade deadlines. Eftersom personal- och ekonomi­funktionen är ett stöd till ledning och medarbetare är det viktigt att du ser värdet i god service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör ha goda kunskaper i administrativa system som Heroma och Economa, Excel samt mycket god förmåga att använda svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av EU-rapportering samt EU­-upphandlingar är meriterande. 

Omfattning: Vikariat, 50% av heltid 
Tillträde: Omgående fram till och med maj 2020

Upplysningar 
Lämnas av VD Sofia Seifarth, mail sofia.seifarth@visualiseringscenter.se eller tfn 011-15 63 10. 

Ansökan 
Personligt brev med CV samt löneanspråk skickas till katja.kindeberg@visualiseringscenter.se senast 5 september 2019.

Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden - så vänta inte med din ansökan. 


VÄRDAR SÖKES 

Just nu söker vi extrapersonal till hösten 2019. I arbetet ingår att ta emot besökare, bl.a. genom att guida i utställningarna och hålla i visningar i domen. Vi söker dig med flexibelt schema som har möjlighet att arbeta extra då arbetstiden mestadels är förlagd dagtid, kvällar och helger vid behov. Erfarenhet som guide är meriterande.

Skicka din ansökan till lisa.johansson@visualiseringscenter.se.


OM VISUALISERINGSCENTER
Norrköping Visualisering AB bedriver den publika Science center-verksamheten vid Visualiseringscenter C i Norrköping. Visualiseringscenter C är ett samverkansprojekt mellan Linköpings Universitet, Norrköpings Kommun, RISE Interactive C-Studio och Norrköping Science Park. Läs mer om Visualiseringscenter HÄR.