Lediga tjänster

RECEPTION / GUIDE

Vill du bli en viktig del av vårt besöksteam?

Nu stärker vi upp vår bemanning i besöksmottagandet! Brinner du för service och det personliga mötet? Gillar du miljöer där mycket händer och arbetsuppgifterna varierar?

Den publika verksamheten vid Visualiseringscenter C är Sveriges ledande digitala science center. Vi tar årligen emot 100 000 besökare från allmänhet, skola, kommuner och näringsliv.

Vi söker Dig som vill ta emot våra besökare i reception, butik, konferens och utställningar. Du är positiv, utåtriktad och får energi av att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Du har förmåga att skapa en välkomnande stämning, högklassig service och inspirerande visningar i våra utställningar.

Kvalifikationer
Utbildning inom service, museipedagogik, turism eller motsvarande är ett krav. Du bör ha tidigare erfarenhet av att hålla visningar och välkomna besökare i liknande verksamhet. Goda kunskaper i nya medier och teknik är ett plus.

Vi söker Dig som...
- ser vad som behöver göras för att skapa det där ”lilla extra” för våra besökare.
- har förmåga att läsa in sig på skilda ämnen och berätta på ett engagerande sätt för andra.
- arbetar noggrant och strukturerat i ett ibland högt tempo.
- är van att ta eget ansvar.
- trivs med variation och har lätt att ställa om mellan olika arbetsuppgifter.
- är nyfiken och allmänt intresserad.

Datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, ytterligare språkkompetenser är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss får Du möjlighet att jobba i en unik miljö med en grupp människor med olika bakgrunder och kompetenser som samlas kring övertygelsen om att visualisering är ett viktigt verktyg för att både kommunicera och förstå världen runt omkring oss.

Om centret
Norrköping Visualisering AB bedriver den publika Science center-verksamheten vid Visualiseringscenter C i Norrköping. Visualiseringscenter C är ett samverkansprojekt mellan Linköpings Universitet, Norrköpings Kommun, RISE Interactive C-Studio och Norrköping Science Park. Läs mer...

Tillträde: Omgående

Omfattning: 80% provanställning 6 månader. Schemat löper veckodagar samt två helger i månaden.

Upplysningar
Lämnas av Jennie Jordenlöv, jennie.jordenlov@visualiseringscenter.se eller 011-15 63 17. 

Ansökan
CV, personligt brev och löneanspråk skickas till madeleine.schelin@visualiseringscenter.se senast 18 februari 2018.

Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden – så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!


KÖKSMEDARBETARE

Just nu söker vi extra personal till vår restaurang. Vi söker dig som har erfarenhet som kock och har möjlighet att arbeta helg och extra vid behov. Som person ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och positiv. Restaurang & Café C följer centrets ordinarie öppettider och serverar lättare caférätter, lunch samt förbokade middagssittningar för större grupper. 
Välkommen med din ansökan!

CV och frågor skickas till isabelle.gustafsson@visualiseringscenter.se.


SERVERINGSPERSONAL

Just nu söker vi serveringspersonal till vår restaurang. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov och har dokumenterad serveringsvana, du behöver vara minst 18 år och har möjlighet att arbeta dagtid. Som person ser vi att du är öppen, glad och positiv. Du tycker om att möta både nya och återkommande gäster.
Välkommen med din ansökan!

CV och frågor skickas till isabelle.gustafsson@visualiseringscenter.se.


OM VISUALISERINGSCENTER
Norrköping Visualisering AB bedriver den publika Science center-verksamheten vid Visualiseringscenter C i Norrköping. Visualiseringscenter C är ett samverkansprojekt mellan Linköpings Universitet, Norrköpings Kommun, RISE Interactive C-Studio och Norrköping Science Park. Läs mer om Visualiseringscenter HÄR.