VR

Välkommen in till den virtuella världen. I vår VR-arena erbjuder vi dig en upplevelse utöver det vanliga. Här suddas gränserna ut mellan fantasi och verklighet! Under handledning av en kunnig VR-värd och med hjälp av specialutformade handkontroller och ett headset (VR-glasögon och hörlurar) får du möjlighet att prova på olika typer av VR-anpassade spel.

För närvarande erbjuder vi ett specialdesignat spelpaket som innehåller tre olika spel. Du som spelare väljer själv om du vill prova på samtliga tre spel i paketet eller om du istället vill fördela tiden på endast ett eller två. Hur du disponerar din spelsession utformas på plats tillsammans med den VR-värd som leder aktiviteten. Speltiden fördelas på antalet spelare i sällskapet.


BOKNINGSINFO

Tid: 45 min, max 5 personer inkl. teknisk introduktion
​Pris: 399 SEK
Bokning: Biljettbokning online eller via receptionen.

OBS! För våra VR-aktiviteter gäller åldersgränsen 13 år och i målsmans sällskap. Detta är en nykter aktivitet.


Aktuella spelpaket

Paket 1 - Nybörjare på VR

Är du ny på VR och känner dig nyfiken på VR-utrustning? Här får du bekanta dig med tekniken och långsamt ta steget in i den virtuella världen. De spel som valts ut för paketet är av lite enklare karaktär och passar för en bred målgrupp.

TheBlu

TheBlu är en djupt uppslukande VR-upplevelse som låter dig uppleva livet under havets yta. Här får du stå ansikte mot ansikte med några av de mest fascinerande arterna havet har att erbjuda. Upplev ett myllrande korallrev, dyk ner i havets djupaste regioner eller stå hänförd i ett otroligt nära möte med en 25 meter stor val.

The Lab: Longbow

Gör dig redo med pilbåge och pilar för Idag är det du som har till uppdrag att skydda slottet. Din uppgift är enkel – använd dina pilar för att oskadliggöra ett stort antal små lömska pappfigurer som inte vill annat än att erövra och besegra. Spelet är uppbyggt i olika nivåer och för varje nivå du klarar ökar svårighetsgraden. Hur länge kan du stå emot attackerna och hålla slottet fritt från inkräktare?

Beat Saber

Gillar du lasersvärd och musik? Då är Beat Saber verkligen ett spel för dig! Här utrustas du med två lasersvärd i sann Star Wars-anda och du möter en neonfärgad värld där flygande kuber kommer flygande mot dig i takt till musik. I spelet kan du välja bland olika låtar, anpassa din svårighetsgrad och svinga dig upp på highscorelistan.

Paket 2 - Spänning, glädje & magi

REAL VR FISHING

Släpp fram din inre fiskare och gör det med stil! I det här fullmatade spelet får du känna på hur det är att fånga virtuella fiskar som ett proffs. Kasta ut ditt drag och veva hem din fångst hela vägen till stranden eller båten. Kanske har du turen att kroka fast en riktig baddare? Du behöver aldrig vara orolig för att ramla ur båten då du med fördel spelar Real VR Fishing sittande!

TILTBRUSH 3D

Vad sägs om att skapa konst utan att vara bunden av fysikens lagar? I TiltBrush kan du skapa fantasifulla och smått magiska konstverk och bilder i en omslutande 3D-miljö. Välj färger från en spektakulär palett och lägg till allt från blixtljus till stjärnfall till ditt verk. Det enda som begränsar din kreativa förmåga är din egen fantasi!

PISTOL WHIP

Gör dig redo för fullmatad action och dramatik när du möter fiender på löpande band i en omslutande och intensiv 3D-miljö. Slunga dig fram genom spelplanen och sänk dina fiender innan de hinner sänka dig. Har du nerverna i styr och koncentrationen på topp kanske du klarar dig med skinnet i behåll!