Om oss Jobba hos oss

Var med och skapa meningsfulla upplevelser

Visualiseringscenter C är mötesplatsen kring visualisering för forskning, näringsliv, utbildning och allmänhet. Den världsledande visualiseringsforskningen som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping är vår utgångspunkt och stolthet. Norrköping Visualisering AB levererar centrets publika verksamhet och är platsen där ny teknik, produktion och nya tillämpningar möter besökare i lustfyllda former och häpnadsväckande upplevelser. Genom vår öppna och kreativa miljö, attraherar vi såväl forskning som näringsliv, utbildning och en allmän publik.

Om Visualiseringscenter

Norrköping Visualisering AB bedriver den publika Science center-verksamheten vid Visualiseringscenter C i Norrköping. Visualiseringscenter C är ett konsortium bestående av Norrköping Visualisering AB, Cnema, C-Research på Linköpings Universitet, Norrköping Science Park och RISE Interactive C-Studio.

Lediga tjänster

Inför rekryteringsarbetet har Norrköping Visualisering AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till denna tjänst.