Köpvillkor

Senast uppdaterad: 2024-05-21

Biljettköp

Ange hur många biljetter du vill ha genom att välja platser i salongen bland de som just då är lediga. Därefter väljer du typ av biljett samt fyller i dina uppgifter samt uppgifter om ditt betalmedel. Ditt köp behöver genomföras inom 15 minuter.  

Vi accepterar betalning med konto- eller kreditkort med CVC-kod. Vi accepterar ej kort som saknar CVC/CV kod. Om du betalar med ett konto- eller kreditkort hanteras betalningen via externa betalväxlar (Nets) för att genomföra betalningen.

Vi erbjuder även betaltjänsten Swish för betalning. Är du ansluten till Swish så har du möjligheten att genomföra Swishbetalningar som dras direkt från ditt bankkonto. Det du behöver göra är att öppna Swish-appen på din mobila enhet och godkänna betalningen via ditt mobila BankID för att slutföra köpet.

Det betalmedel du använder vid köpet debiteras omgående vid köptillfället.
Slutligen får du en bekräftelse på att köpet är genomfört och du hittar din biljett i bekräftelsemailet.

Biljetter kan köpas till ordinarie pris eller till barn-, student- och seniorpris på de föreställningar där detta erbjuds. Den som köper biljetter till student- och seniorpris måste vara beredd att styrka detta vid förfrågan.

Tillgång till biljetter

Biljetten skickas till dig via den mailadress du angett och bekräftat vid bokningen. Har du inte fått biljetten, kan det vara så att ni av misstag har angivet fel mailadress (felstavning eller liknande). Samt att vissa mail-leverantörer kan ta lite längre tid att leverera mailet. Kontrollera även din skräppost-mapp så mailet inte hamnat där.

Biljettens giltighetstid

Din biljett gäller fram till att föreställningen börjat. Du kan också hämta ut dina biljetter i vår reception upp till 5 minuter innan föreställningen startar.

Återköp/byte

Återköp av köpt biljett medges ej i annat än vid följande undantagsfall:

Byte av biljetter görs på plats i receptionen hos Visualiseringscenter C.

Byte/återköp av köpta biljetter medges endast om man kan uppvisa ett betalmedel tillsammans med köpbekräftelse eller kvitto senast 15 minuter innan föreställningen börjar. Återköp av köpta biljetter medges inte efter föreställnings start.

Vid ett återköp av biljetter som gjorts med ett betalkort, görs en återbetalning endast till samma betalkort som köpet gjordes ifrån. Beloppet återförs då till betalkortet, alternativt erhålls ett presentkort med motsvarande summa.

Vid återköp av biljetter som gjorts via Swish görs en återbetalning av ursprungligt debiterat köpbelopp till ditt bankkonto. Ett återköp förutsätter att det finns en ursprunglig Swishbetalning som är kopplad till köpet som återbetalningen avser. En återbetalning görs endast till samma mobilnummer som köpet gjordes ifrån.

Årskort

Ett årskort hos Visualiseringscenter C ger dig möjlighet att se ordinarie domföreställningar kostnadsfritt under ett år. Därutöver ger årskortet dig möjlighet att nyttja 10% rabatt på ordinarie utbud i butik och restaurang & café. I övrigt kan årskortet inte kombineras med andra erbjudanden.

Giltighetstiden för årskort är 12 månader från aktivering.

För att kvittera ut en biljett med ditt årskort till en ordinarie föreställning måste du visa upp årskortet i receptionen hos Visualiseringscenter C där det då granskas om det är aktivt. Årskortet är personligt och får ej överlåtas.

Borttappat årskort ersätts mot uppvisade av legitimation. I samband med utbyte tar vi ut en administrationskostnad på 45kr.

Dina personuppgifter

Visualiseringscenter C är personuppgiftsansvariga för behandling av dina personuppgifter vilket exempelvis omfattar behandlingar kopplat till leverans av de tjänster och produkter som du har begärt och för att kunna kommunicera med dig kring ditt kommande besök. Vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa mer i vår Integritetspolicy.

Besök i domteatern Wisdome Norrköping

Du är skyldig att vid ditt besök efterleva gällande ordningsregler och att följa anvisningar från vår personal. Om du bryter mot dessa eller agerar på ett sätt som stör andra gäster kan du komma att avvisas från föreställningen.

Observera att det är aldrig är tillåtet att fotografera eller filma inne i domteatern.

Mat och dryck är ej tillåtet i domteatern.