Wisdome Wisdome Production

Här skapar vi resan

Vill du landa på Mars? Eller kliva rakt in i en framtid påverkad av klimatförändringar? Wisdomes produktionsteam tar dig med på en resa in i vetenskapen. 

Med produktionen mitt i Norrköping

På Visualiseringscenter C produceras Wisdomes domföreställningar. Prisbelönta produktioner som inte bara visas på alla Wisdome-arenor i Sverige, utan i hela världen. 

Med utgångspunkt i våra egna forskares arbete, och i samarbete med bland annat NASA, tar vårt produktionsteam med dig på omslutande 3D-upplevelser. Ut i det yttersta av det kända universum, in i den molekylära världen som finns inne i bladets celler och rakt in i klimatförändringarnas utmaningar.

Vi kan också i realtid skapa interaktiva resor till platser ingen människa besökt. Vart vill du åka? Vill du flyga över Pluto eller landa bland sanddynerna på Mars?

Möt teamet bakom

Regissörer, producenter, forskare. Det behövs många kompetenser för att skapa magin i en Wisdome-föreställning.

Här berättar teamet om produktionen Making Magic.

”I och med att det är så hög upplösning och så stor bild vi tittar på, så måste man ha väldigt högupplösta texturer och välgjorda modeller.”

Måns, 3D-artist

Våra Wisdomeproduktioner

Ta del av de hisnande upplevelser som producerats i Norrköping.

OpenSpace-utbildning

OpenSpace används över hela världen för att utforska alla delar av det kända universum. Vill du lära dig hur du får ut mesta möjliga av detta fantastiska verktyg? Vi hjälper dig.