Wisdome Geodomen

Låt Wisdome komma till dig

Har ni inte möjlighet att besöka Wisdome Norrköping på Visualiseringscenter C? Då kan vi komma till er med vår uppblåsbara domteater – Geodomen!

Hyr Geodomen

Att hyra den uppblåsbara domteatern blir mer och mer populärt varje år. Alltfler har uppmärksammat den speciella upplevelse som en visning i Geodomen innebär. Det är verkligen inte en underdrift att säga att Geodomen är ett visualiseringsverktyg som ger avtryck!

Vi på Visualiseringscenter C erbjuder er som skola, företag, förening, myndighet eller event att hyra Geodomen under en eller flera dagar. Vi erbjuder kostnadseffektiv prissättning och vi hanterar allt från transport, uppsättning och teknisk hantering till mottagande och nedmontering.

För att möjliggöra för skolor att utnyttja Geodomen i undervisningssyfte har vi tagit fram ett särskilt förmånligt erbjudande till skolor och utbildningsinstitutioner.

Praktisk information

På den 6,5 meter breda, 360° kupolformade skärmen upplever visar vi domföreställningar i omslutande 2D. Geodomen har plats för ungefär 25-30 barn/ungdomar, alternativ cirka 20 vuxna personer. Som besökare ser du på innehållet sittandes eller liggandes på utlagda kuddar.

Geodomen är tillverkad för inomhusbruk och kräver ett torrt och rent underlag. Takhöjden måste vara minst 4 meter och bredden på rummet minst 8,8 meter. Geodomen kräver strömtillförsel 230V med 10A säkring. Om Geodomen ska stå på undre eller över våningsplan krävs tillgång till hiss.

Geodomen, uppblåsbar dom

Visningar i Geodomen

I Geodomen erbjuder vi möjlighet att att uppleva våra egenproducerade domföreställningar samt film och visuellt uttryck som samproducerats med våra partners.

Vill ni erbjuda Geodomen under ett event? Vi har möjlighet att visa företagsinformation och visuell marknadsföring inför våra ordinarie visningar. Låt gäster och besökare få ta del av ert varumärke på nära- och omslutande håll inför visning av en magnifik domföreställning. Kontakta oss för diskussion om hur vi kan samverka med den visuella upplevelsen i fokus!

Domföreställningar

Från det yttersta av rymden, till nanovärldens minsta beståndsdelar. Här listar vi våra egenproducerade domföreställningar som vi visar i Geodomen.