Besök Konferens och event

Gör din konferens till en resa i det okända

Bjud dina kollegor på en dag full av upptäckarlusta, spänning och inspiration. Håll din nästa konferens på Visualiseringscenter C.

Publik i domen som kollar på en föreställning

Skräddarsydda upplevelser

Visualiseringscenter C är en av Sveriges mest tekniskt avancerade och spännande anläggningar med bland annat interaktiva utställningar, VR-arena och en domteater som kan visa omslutande upplevelser i högupplöst 3D. Centret ligger mitt i Norrköpings vackra Industrilandskap med gångavstånd till Norrköpings stadskärna, hotell och kommunikationer. Här finns alla förutsättningar för att skapa oförglömliga upplevelser!

Vi skräddarsyr er konferens, event eller fest utifrån vårt unika utbud av aktiviteter. Våra excellenta kockar i Restaurang & Café C serverar vällagad mat och vi erbjuder fullständiga rättigheter för dryck.

Våra lokaler

På Visualiseringscenter C finns inspirerande lokaler som gör ditt företags konferens till något alldeles extra. I vår domteater kan du hålla allt från omslutande presentationer till hisnande föreställningar, i labb- och lärmiljöerna blir konferensen mer interaktiv och i våra klassiska konferensrum finns plats för både små och stora idéer. Pris lämnas på förfrågan.

Ett mörkt rum med coola lampor och flera bord.
24-30 personer

Workshop area

Möblerbar lokal med stor flexibilitet. Här finns en digital skärm och komplett teknikutrustning med kamera, mikrofon och högtalare för att kunna ha digitala möten. I rummet finns även whiteboard.

Ett rum med ett långbord och stolar runt, konferenslokal Eckerberg
15 personer

Eckerberg

Traditionell styrelsesittning med avancerad konferensutrustning. Här finns en stor projektionsyta med ljusstark och högupplöst projektor samt komplett teknikutrustning med kamera, mikrofon och högtalare för att kunna ha digitala möten. I rummet finns även whiteboard.

Föreställning i domteatern
99 personer

Wisdome Norrköping

Domen på Visualiseringscenter C är en av norra Europas mest moderna och tekniskt avancerade anläggningar. Visa presentationer i 360 grader och bli helt omsluten av ljud och bild, eller upplev film med den senaste 3D-tekniken för att berika konferensdagen. 

En liten mörk lokal med fåtöljer för presentationer
25 personer

VR-arenan

Biosittning med stor projektionsyta, bakprojektion med tre projektorer och digital ljudanläggning. Passar bra för presentationer och föreläsningar.

Aktiviteter på konferens

Bryt av arbetsvardagen med nya intryck. Hos oss kliver ni in i vetenskapens värld – kanske via domteaterns omslutande upplevelser, en djupdykning i våra labb- och lärmiljöer, via Virtual Reality eller en ögonöppnande workshop? Ni bestämmer. Vi ordnar. Pris lämnas på förfrågan.

Publik i domen som kollar på en föreställning

Domföreställning i 3D

Upplev rymdens storslagenhet, lär er mer om livets kemi och förstå hur visuella effekter skapas genom någon av våra domfilmer som skapats här på Visualiseringscenter C. Domens filmduk är kupolformad och täcker i stort sett hela synfältet vilket sammantaget ger en omslutande upplevelse utöver det vanliga. Utbudet av domföreställningar är stort och brett och passar alla målgrupper.

Läs mer om vårt utbud i Wisdome Norrköping här.

Anders Ynnerman står framför jordklotet.

Guidning: Exploranation

Med hjälp av visualiseringsteknik kan vi synliggöra det osynliga. Utforska världens mysterier tillsammans med en av våra guider. Dyk ner i forskningen om, och visualiseringen av, människokroppen, rymden, samhället, kulturarvet och hållbarheten – eller välj ut de delar gruppen tycker är allra mest intressant. Vi låter er nyfikenhet styra.

Läs mer om våra labb- och lärmiljöer här.

Personer blir guidade i utställningarna

Boka en forskare

Ställ era frågor, lyssna in och förstå något nytt i mötet med en forskare. Här får du och din grupp ett privat studiebesök med kompetensutveckling inom det senaste på visualiseringsområdet. 

Läs mer om aktuella forskningsprojekt här.

Ett barn med VR-glasögon

Prova på Virtual Reality

På med ett VR-headset och låt visualiseringen omfamna dig! Här får du och din grupp under 60 minuter turas om att spela, medan de andra deltagarna ser spelarens synfält på storskärm. En VR-värd instruerar och visar teknik och tillvägagångssätt innan ni sätter igång.

Personer i restaurangen

Restaurangen

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden – med endast KRAV-certifierad råvaror. Här erbjuds allt från fika och lunch till middag och eventmeny som ett smakfullt inslag under konferensen.

Ta del av event- och konferensmenyn och se veckans lunchmeny på Restaurang och Café C här.