Barnkalas

Kalas på C!

Vi önskar alla födelsedagsbarn med vänner varmt välkomna till Visualiseringscenter C. Centret är en fantastisk plats att uppleva för barn och ungdomar. Kalaset pågår i ca 2 timmar.  


Utställningskalas

Kalasgänget välkomnas av en utställningsvärd som tar er med på en rundtur i våra spännande UTSTÄLLNINGAR. Sedan är det dags att slå sig ner i Domen där ni får uppleva en spännande föreställning i 360°. Efter föreställningen serveras pannkakor vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från Visualiseringscenter C!

Rekommenderad ålder: Från 4 år
Antal: minst 8 barn
Pris: 165 kr/barn
Tillval: Operatårta; 8 bitar 236 SEK / 12 bitar 323 SEK


Ljussmyckekalas

Kalasgänget välkomnas av en workshopledare och får tillsammans tillverka ljussmycken (halsband) i utställningsmiljön Decode the Code. Ljussmycket får barnen ta med sig hem. Sedan är det dags att slå sig ner i Domen där ni får uppleva en spännande föreställning i 360°. Efter föreställningen serveras pannkakor vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från Visualiseringscenter C!

Rekommenderad ålder: Från 4 år
Antal: minst 8 barn, max 12 barn
Pris: 165 kr/barn
Tillval: Operatårta; 8 bitar 236 SEK / 12 bitar 323 SEK

BEE-botskalas

Kalasgänget välkomnas av en kalasvärd. Här får barnen testa våra sekvensstyrda små robotar och programmera den för att lösa vår kluriga labyrint. Roboten programmeras med knapptryckningar för att veta hur den ska röra på sig. På så vis ges en första inblick i hur programmering kan gå till. Sedan är det dags att slå sig ner i Domen där ni får uppleva en spännande föreställning i 360°. Efter föreställningen serveras pannkakor vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från Visualiseringscenter C!

Rekommenderad ålder: Från 6 år
Antal: minst 8 barn, max 12 barn
Pris: 165 kr/barn
Tillval: Operatårta; 8 bitar 236 SEK / 12 bitar 323 SEK


Virtual Reality (VR)

Upplev virtuella miljöer i vår VR-arena! Med hjälp av ett headset (med VR-glasögon och hörlurar) samt handkontroller kliver du in i en 3D-värld som du inte trodde fanns. Kämpa för att få högsta poäng i en virtuell 8-kamp, spring från zombies (15 år) eller måla i 3D! En VR-värd hjälper till att välja spel efter era önskemål. Den totala speltiden för hela gruppen är en 1,5 timme. Deltagarna turas om att använda utrustningen. Efter VR-aktiviteten serveras Operatårta samt kaffe/te/saft i Restaurang & Café C på Visualiseringscenter C! VR-aktiviteten erbjuds lördagar och söndagar mellan kl 14-16. Förbokning krävs!  

Åldersgräns: 13 år
Antal: minst 8, max 12
Pris: 165 kr/person
 


ÖVRIG INFORMATION
Föräldrarna till födelsedagsbarnet får följa med utan kostnad på domfilmen. Övriga vuxna betalar 115 kr för domfilmsbiljetten. Kaffe ingår till medföljande vuxna. Fika beställs från cafémenyn vid bokningstillfället eller på plats. 
 


BOKNING
Kontakta vår bokningsavdelning på bokning@visualiseringscenter.se alt 011-15 63 30 för information.
Varmt välkommen med din bokning!