Barnkalas

Kalas på C!

Visualiseringscenter C är en fantastisk plats att uppleva för barn! Kalasen som arrangeras på C är för barn och ungdomar och tar ungefär 2 timmar.  

Vi önskar alla födelsedagsbarn med vänner varmt välkomna till Visualiseringscenter C!

Utställningskalas

Kalasgänget välkomnas av en utställningsvärd som tar er med på en rundtur i våra spännande UTSTÄLLNINGAR. Sedan är det dags att slå sig ner i Domen där ni får uppleva ett spännande filmäventyr i 360°. Filmen som visas styrs av centrets filmprogram för dagen. Efter filmen serveras pannkakor med goda tillbehör samt saft vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från Visualiseringscenter C!

Rekommenderad ålder: Från 4 år
Antal: minst 8 barn
Pris: 165 kr/barn
Tillval: Operatårta från 295 kr.

Ljussmyckekalas

Kalasgänget välkomnas av en workshopledare och får tillsammans tillverka ljussmycken (halsband) i Professor Pupills Laboratorium. Ljussmycket får barnen ta med sig hem. Sedan är det dags att slå sig ner i Domen där ni får uppleva ett spännande filmäventyr i 360°. Filmen som visas styrs av centrets filmprogram för dagen. Efter filmen serveras pannkakor med goda tillbehör samt saft vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från Visualiseringscenter C!

Rekommenderad ålder: Från 4 år
Antal: minst 8 barn, max 12 barn
Pris: 165 kr/barn
Tillval: Operatårta från 295 kr.

Blue-botskalas

Kalasgänget välkomnas av en kalasvärd. Här får barnen testa våra sekvensstyrda små robotar och programmera den för att lösa vår kluriga labyrint. Roboten programmeras med knapptryckningar för att veta hur den ska röra på sig. På så vis ges en första inblick i hur programmering kan gå till. Sedan är det dags att slå sig ner i Domen där ni får uppleva ett spännande filmäventyr i 360°. Filmen som visas styrs av centrets filmprogram för dagen. Efter filmen serveras pannkakor med goda tillbehör samt saft vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från Visualiseringscenter C!

Rekommenderad ålder: Från 6 år
Antal: minst 8 barn, max 12 barn
Pris: 165 kr/barn
Tillval: Operatårta från 295 kr.

Virtual Reality (VR)

Upplev virtuella miljöer i vår VR-arena! Med hjälp av ett headset (med VR-glasögon och hörlurar) samt handkontroller kliver du in i en 3D-värld som du inte trodde fanns. Kämpa för att få högsta poäng i en virtuell 8-kamp, spring från zombies (15 år) eller måla i 3D! En VR-värd hjälper till att välja spel efter era önskemål. Den totala speltiden för hela gruppen är en 1,5 timme. Deltagarna turas om att använda utrustningen. Efter VR-aktiviteten serveras Operatårta samt kaffe/te/saft i Restaurang & Café C på Visualiseringscenter C! VR-aktiviteten erbjuds lördagar och söndagar mellan kl 14-16. Förbokning krävs!  

Åldersgräns: 13 år
Antal: minst 8, max 12
Pris: 165 kr/person
 


ÖVRIG INFORMATION
Föräldrarna till födesedagsbarnet får följa med utan kostnad på domfilmen. Övriga vuxna betalar 115 kr för domfilmsbiljetten. Kaffe ingår till medföljande vuxna. Fika beställs från cafémenyn vid bokningstillfället eller på plats. 
 


BOKNIING
Kontakta vår bokningsavdelning på bokning@visualiseringscenter.se alt 011-156330 för information.
Varmt välkommen med din bokning!