Barnkalas

OBS! NU HAR VI STÄNGT VÅRENS OCH SOMMARENS KALASBOKNING. VI ÖPPNAR UPP FÖR NYA BOKNINGAR FRÅN SEPTEMBER - DÅ MED NYTT UPPDATERAT KALASKONCEPT!

Vi önskar alla födelsedagsbarn med vänner varmt välkomna till Visualiseringscenter C. Centret är en fantastisk plats att uppleva för barn och ungdomar. Kalaset pågår i ca 2 timmar.  


RYMDKALAS

Kalasgänget välkomnas av en kalasvärd som tar er med till utställningen Rymdskeppet på plan 4. Utställningen är abonnerad för kalasdeltagarna och kalasvärden finns på plats hela tiden. Efter skoj och lek i utställningen är det dags att slå sig ner i domen där ni får uppleva en spännande domföreställning i 360°. Efter föreställningen serveras pannkakor vid ett kalasbord som står uppdukat i restaurangen. Alla barn får en varsin godispåse innan hemgång från centret.

Rekommenderad ålder: 4-7 år
Antal: Minst 8 barn/Max 12 barn 
Pris: 195 SEK/barn, 120 SEK/vuxen (födelsedagsbarnets föräldrar betalar inget)
Tillval: Operatårta; 8 bitar 236 SEK / 12 bitar 323 SEK


ÖVRIG INFORMATION
Föräldrarna till födelsedagsbarnet får följa med utan kostnad på domföreställningen. Övriga vuxna betalar 120 SEK för domfilmsbiljetten. Kaffe ingår till medföljande vuxna. Fika beställs från cafémenyn vid bokningstillfället eller på plats. 

OBS, medföljande vuxna måste finnas tillgängliga på plats under kalaset.