Ett äventyr tillbaka till dinosauriernas tid

Likt många andra barn är Celeste fascinerad av dinosaurier. När hon förbereder ett skolarbete om dinosauriernas utrotning får hon oväntat besök av Månen som ställer en tankeväckande fråga – tänk om det fortfarande finns dinosaurier bland oss?

Tillsammans ger sig Celeste och Månen ut på ett spännande äventyr tillbaka till dinosauriernas era, där de får uppleva jorden som den var för länge, länge sedan. Men mitt i den dramatiska historien om dinosaurierna – och deras försvinnande – upptäcker Celeste en hemlighet som kan förändra allt.

En lärande upplevelse för hela familjen

Dinosaurier – en berättelse om överlevnad är en familjevänlig upplevelse som erbjuder både underhållning och lärdomar om planetens historia och arv.

Priser

Vuxen120 kr490 kr
Senior/student85 kr390 kr
Barn 4-17 år80 kr290 kr
Barn 0-3 årGratisGratis

* Till årskortet ingår bland annat obegränsat antal ord. filmer & visningar i Domen under ett helt år, 10% rabatt i butiken och 10% rabatt i Restaurang & Café C. Läs mer om vad som ingår och villkoren här.

Information

Speltid: 28 minuter
Språk: Svenska
Rek ålder: Från 4 år
Visas i: 2D
Producerad av: RenderArea och Monigotes

Frågor och svar

Den här filmen visas i 2D i vår omslutande domteater vilket ger en häftig upplevelse där skärmen täcker nästan hela synfältet. Eftersom filmen visas i 2D behövs inga 3D-glasögon vilket kan vara en fördel för yngre barn.

Föreställningens innehåll riktar sig till barn och unga från 4 år.

Föreställningen är med svenskt tal.

Självklart. Vi har avsedda platser för rullstol och rullator högst upp i domteatern.

Du kanske också gillar