Gratis förskolebesök

FÖR FÖRSKOLOR INOM NORRKÖPINGS KOMMUN

BOKA ETT GRATIS FÖRSKOLEBESÖK - VT 2024

Alla tider för förskolan är FULLbokade.

Här hittar ni information om Visualiseringscenters program för gratis besök för förskolan.

Programmet riktar sig till en varierad åldersgrupp (3-5 år) och till samtliga förskolor inom Norrköpings kommun. För tillfället har vi behövt justera innehållet för besökets upplägg och innehåll men har kvar det populära temat Rymdresenären.


TEMA: RYMDRESENÄREN

Målet med avtalsbesöket 'Rymdresenären' är att skapa intresse för rymden och förståelse för hur teknik kan hjälpa oss människor att förstå vår omvärld.

Besöket inleds i Visualiseringscenters spännande VR-arena där barnen får uppleva rymden på storskärm. Bland annat reser vi ut i solsystemet tillsammans och utforskar en ny samling planeter som tillkommit på ett högst mystiskt sätt!

Därefter får barnen möjlighet att utforska rymden genom lek i den dedikerade barnutställning ”Rymdskeppet”.

Aktiviteterna under besöket leds av pedagoger från Visualiseringscenter. För mer detaljerade frågor kring besöket, kontakta Visualiseringscenter via pedagog@visualiseringscenter.se


BOKNING

I formuläret nedan väljer du datum och tid för ert besök. Vi behandlar därefter er bokning och återkommer med en bokningsbekräftelse. Då det är många skolklasser som vill besöka oss kan vi inte garantera att ni får den tid ni önskat.


Kontakt: pedagog@visualiseringscenter.se