Sommar på Visualiseringscenter C

Landa på Mars, vandra med dinosaurier, se vad som döljer sig inuti en mumie och upptäck hjärnans alla vinklar och vrår. 24 juni – 11 augusti pågår sommar på C med ett fullspäckat program för den som vill uppleva, upptäcka och utforska med hjälp av visualiseringsteknik i absolut världsklass.

Visualiseringscenter C håller öppet varje dag och erbjuder som vanligt fri entré till våra labb- och lärmiljöer, under sommaren erbjuds dessutom gratis familjeguidningar bland våra installationer.

Den som är nyfiken på den virtuella världen kan prova på att spela VR. Vi erbjuder bokningsbara VR-pass med spel som passar både stora och små.

Dinosaurierna intar Wisdome Norrköping

Den här veckan har nya föreställningen Dinosouars 2D premiär i domteatern Wisdome Norrköping. Följ med Celeste och månen på en resa tillbaka till dinosauriernas era, där de får uppleva jorden som den var för länge, länge sedan. På den stora välvda skärmen känns det som att själv vandra bland dinosaurierna. Föreställningen riktar sig till barn från 4 år.

Under hela sommaren visar vi fem domföreställningar varje dag med ett brett utbud för både vuxna och barn. Passa på att uppleva våra egenproducerade föreställningar Making Magic, Stort och Chemistry of Life.

Läs vidare

Person i rymddräkt i farokost
10 juni 2024

Marcus Wandt gästar Wisdome Norrköping

Den 30 maj tar Visualiseringscenter C Marcus Wandt tillbaka till...

Utforska mer
Next gen media NKPG 2024
6 maj 2024

Techvärldens front inspirerar Norrköping under Next Gen Media

Tisdagen den 7 maj ordnas Next Gen Media NKPG -...

Utforska mer
Publiken sitter i domen och kollar på en föreställning
26 april 2024

Wisdomeproduktion från Norrköping vinner “Best Special Effects Design Film” på internationell filmfestival

Norrköpings Visualiseringscenters domproduktion, Chemistry of Life – En osynlig inre...

Utforska mer