Hyr den uppblåsbara Geodomen

Har ni inte möjlighet att besöka Domen här på Visualiseringscenter C? Då kan den komma till er med vår Geodom! På den 6,5 meter breda, 360° kupolformade skärmen upplever du resor i universum och under ytan eller lär dig mer om klimat och klimatförändringar. En visning pågår i c:a 30-45 minuter. Geodomen har plats för ungefär 25 personer.

Geodomen kan bokas av privatpersoner, företag och skolor för evenemang eller undervisning.

Viktig information:
Geodomen är tillverkad för inomhusbruk och kräver ett torrt och rent underlag. Takhöjden måste vara minst 4 meter och bredden på rummet minst 8,8 meter.DOMFILMER

RYMDRESAN
Vad gör man egentligen i rymden? Hur känns det att vara viktlös? I Domfilmen Rymdresan får du följa med Christer på hans långa resa, från den dagen han blev antagen som ESA-astronaut fram till dess att han blev den första svensken i rymden. Detta varvas med nedslag i allt från rymdhistoria och fysik till rymdforskning och träning.

UNDER YTAN
Följ med under ytan ner i Östersjön och se vad som döljer sig i vårt innanhav. Baserat på de mätningar och undersökningar som Sjöfartsverket gjort kan vi nu mer detaljerat än någonsin se hur Östersjöns botten ser ut - bland annat visar vi vrak, minor, miljöförstöring och hur dagens mätmetoder används för att kartlägga botten.

KOSMOS
En resa i Kosmos är en interaktiv visning med presentatör som guidar besökaren på en fantastisk resa ut i universum. Med visualiseringsverktyget Uniview navigerar vi ut till avlägsna galaxer men passerar också våra kända planetgrannar i solsystemet och stjärnbilderna vi är vana att betrakta från jordytan.

ALLT VI ÄR
Allt vi är tar med dig på en hisnande resa genom det allra största och det allra minsta. Från vår hemplanet Jorden, genom stjärnor och galaxer, till den yttersta gränsen av universum och sedan ner till de allra minsta beståndsdelar mänskligheten känner till.


PRIS

Hyra: 25.000:- /dygn*
Hyra skolor: 10.000:- /dygn**

*Hyra inkluderar uppsättning samt nedtagning och ett dygn. Extra dygn debiteras med halva dygnskostnaden under förutsättning att Geodomen kan står kvar monterad på samma plats under hela hyresperioden. Priser ex. moms. Kostnader för frakt, tekniker och andra eventuella omkostnader tillkommer.

**För skolor inom Norrköpings kommun är frakt och tekniker inkluderad i priset. Fraktkostnad tillkommer vid bokning i andra kommuner.
 


KONTAKT
Tel: 011-15 63 30 (mån-fre 9-12)
Mail: bokning@visualiseringscenter.se

Tillbaka