Ett färgstarkt korallrevsäventyr

Följ med de modiga fiskarna Shorty, Indigo och Jake på ett färgstarkt korallrevsäventyr på svenska!

Efter att en fisketrålare ödelagt deras korallrev har trion inget annat val än att ge sig ut på jakt efter ett nytt hem. I sökandet efter det legendariska korallrevet Kaluoka´hina upplever vännerna olika spännande miljöer, från undervattensskogar till sjunkna vrak – och till och med yttre rymden! Deras oförglömliga resa för dem ansikte mot ansikte med bläckfiskar, delfiner, marulk och andra exotiska havsvarelser. Samtidigt måste de se upp för hungriga hajar, föroreningar och andra faror.

Legend of the Enchanted Reef är en familjeföreställning i 3D fylld med humor och fantasi. Domföreställningen kombinerar underhållning och utbildning med ett viktigt budskap att värna om havet.

Priser

Vuxen120 kr490 kr
Senior/student85 kr390 kr
Barn 4-17 år80 kr290 kr
Barn 0-3 årGratisGratis

* Till årskortet ingår bland annat obegränsat antal ord. filmer & visningar i Domen under ett helt år, 10% rabatt i butiken och 10% rabatt i Restaurang & Café C. Läs mer om vad som ingår och villkoren här.

Information

Speltid: 45 minuter
Språk: Svenska, engelska*, tyska*
Rek Ålder: Från 4 år
Visas i: 3D
Producerad av: Softmachine

*Ljudspår finns tillgängligt via translators (hörlurar) som bokas i receptionen och hämtas vid inträde till domen.

Frågor och svar

Att se på film i 3D innebär att hjärnan uppfattar ett djup i bilden som egentligen inte finns. För att uppleva 3D-effekten krävs ett par 3D-glasögon som vi lånar ut till alla besökare. Tack vare 3D kan vi få känslan av att objekt svävar i luften framför oss.

Det går jättebra att ha 3D-glasögonen ovanpå dina vanliga glasögon.

Föreställningen är med svenskt tal, men vi har även ljudspår på engelska och tyska för den här föreställningen. Du får hörlurar av oss på plats.

Föreställningens innehåll riktar sig till barn och unga från 4 år.

Självklart. Vi har avsedda platser för rullstol och rullator högst upp i domteatern.

Du kanske också gillar