Vem är det som kastar eldklot från rymden?

I den här domföreställningen får vi följa isbjörnen Vladimir och pingvinen James som är två kompisar med ett gemensamt intresse för rymden. En dag bestämmer de sig för att ta en tur med sitt rymdskepp för att studera norrsken. Efter att ha krockat med en meteorit kraschlandar rymdskeppet vid foten av en gammal colombiansk pyramid där de träffar kolibrin Lucia. Lucia är expert på stenar och berättar om legenden bakom de mystiska eldklot man ibland ser på himlen när det är mörkt. För att lösa gåtan om var dessa eldklot kommer ifrån reser isbjörnen, pingvinen och kolibrin vidare till månen och längre ut i rymden.

Vem är det egentligen som kastar eldklot från rymden och får våra vänner med sig ett svar tillbaka till jorden?

Stjärnfallens hemligheter 3D är en familjeföreställning med Visualiseringscenter som enda visningsplats. Föreställningen är översatt till svenska med kända röstskådespelare, t.ex. Annika Herlitz som är rösten till Elsa från Frost.

Priser

Vuxen120 kr490 kr
Senior/student85 kr390 kr
Barn 4-17 år80 kr290 kr
Barn 0-3 årGratisGratis

* Till årskortet ingår bland annat obegränsat antal ord. filmer & visningar i Domen under ett helt år, 10% rabatt i butiken och 10% rabatt i Restaurang & Café C. Läs mer om vad som ingår och villkoren här.

Information

Speltid: 31 minuter
Språk: Svenska, engelska*
Rek Ålder: Från 4 år
Visas i: 3D
Producerad av: Planetarium de Saint-Etienne

*Ljudspår finns tillgängligt via translators (hörlurar) som bokas i receptionen och hämtas vid inträde till domen.

Föreställningen innehåller starka visuella effekter och kraftigt ljud och ljus.

Frågor och svar

Att se på film i 3D innebär att hjärnan uppfattar ett djup i bilden som egentligen inte finns. För att uppleva 3D-effekten krävs ett par 3D-glasögon som vi lånar ut till alla besökare. Tack vare 3D kan vi få känslan av att objekt svävar i luften framför oss.

Det går jättebra att ha 3D-glasögonen ovanpå dina vanliga glasögon.

Föreställningen är med svenskt tal, men vi har även ljudspår på engelska för den här föreställningen. Du får hörlurar av oss på plats.

Föreställningens innehåll riktar sig till barn och unga från 4 år.

Självklart. Vi har avsedda platser för rullstol och rullator högst upp i domteatern.

Du kanske också gillar